Cégtörténet:

A Bács-Szinkron betéti társaság 2002-ben alakult Kiskunfélegyháza belvárosában, a telephely pedig a városi iapari parkban található. A cég tevékenységi köre építőipari kivitelezés. A társaságot Tarjányiné Buri Mónika és férje Tarjányi Csaba alapította, akik aktívan részt vesznek a társaság napi müködésében. Kezdetben kisebb munkák kivitelezésével foglalkoztak néhány munkatársal, elsősorban magánszemélyek részére. A késöbbi években a minőségi munkavégzésüknek köszönhetően ajánlások útján egyre nagyobb megrendeléseket kaptak, és a magán megrendelők mellet egyik legfőbb partnerükké váltak az önkormányzatok és intézményeik.
Társaságunk fejlődése megkövetelte, hogy fejlesztjük gépjármű parkunkat, így szolgáltatásunk kibővült: épületbontásra, útalap készítésre, pincekiemelésre, tereprendezésre, anyagmozgatásra, illetve daruzási munkálatokra.
2007. novemberében a Bt. Kft. –vé alakult, teljeskörű jogutódként.
Jelenleg 30 fővel dolgozunk. Az építőiparban tapasztalható versenyhelyzet arra ösztönözte a társaságot, hogy folyamatos fejlesztéseket végezzenek, illetve bővítsék szolgáltatásaikat.
Vállalkozásunk sikere mind a jól és pontosan, precízen végzett kiváló minőségű munkában rejlik.
Bács-Szinkron kft. - Kiskunfélegyháza - 2012